Juli 2023 - Het eerste project is gestart...

Rene Kwadraat heeft de laatste maanden niet stil gezeten, met name achter de schermen is gewerkt aan verdere invulling hoe verder op te starten. In ons netwerk hebben we het idee kenbaar gemaakt om op professionele wijze modelbanen te gaan bouwen. Ieder begin is het lastigste. Het bouwen voor andere hebben Rene en Rene in verenigingsverband gedaan en ook in de Grote Kleine Treinen Competitie in seizoen 1.  We weten hoe gaaf het is om met een paar planken, veel losse modelbaan spullen en een groots doordacht plan te starten en een miniatuur wereld neer te zetten. Sinds het begin af aan heeft Rene Kwadraat nauw contact met Makina Modelbouw. De nieuwe mooie Modelbouw winkel met een heel groot assortiment en goede service. De winkel is nagenoeg af en een volgend plan is ontstaan om een nieuwe Baan te Bouwen en Makina Modelbouw heeft Rene Kwadraat gevraagd mee te helpen. Een ideale kans te laten zien wat Makina Modelbouw en Rene Kwadraat aan daadkracht hebben om een super mooie miniatuur wereld neer te gaan zetten. Rene Kwadraat ziet deze kans als startup initiatief, waarmee we ons kunnen profileren aan de buitenwereld en zo in contact te komen met andere modelbaan liefhebbers, die ook heel graag een mooie modelbaan willen laten maken.

Rene Kwadraat maakt frames op maat, verzorgt baanontwerpen in Wintrack en bouwt banen met planken op maat voorzien van isolatie, volgens het spoorplan en neemt van begin af aan scenery plannen mee. Iedere baan begint met een compleet plan, waarbij gaandeweg altijd ruimte is voor verandering in de marge. Ervaring is grote aanpassingen vaak tot tegenstellende resultaten leidt. Heb je vraag aarzel niet Modelspoorbouw Rene² te benaderen.

Kijk ook eens op de blog van Makina Modelbouw en lees daar hoe Makina Modelbouw het project introduceert. 

Contactgegevens

Contactgegevens

Introductie

Introductie

Welkom op de website van Rene² ModelSpoorBouw. Het bouwen van modelbanen met allerlei eyecatchers rondom het spoor vinden René Valk en René de Bray al erg leuk om te doen, zolang we ons kunnen heugen. Door de jaren heen zijn ons al heel wat vaardigheden eigen geworden. 

De René's hebben elkaar leren kennen in clubverband en hebben ook flink gebouwd tijdens het eerste seizoen van de Grote Kleine Treinen Competitie.

Naast het werken aan een mooie droombaan voor eigen parochie, willen we met Rene² ModelSpoorBouw graag ook andere liefhebbers van modelbouw ondersteunen of als de wens is een of meerdere stappen van het bouwen van een modelbaan te verzorgen, behoort dat zeker tot de mogelijkheden.

Rene² kan je wensen vertalen in een baanontwerp, waarbij een bijpassend frame gemaakt kan worden, waarop het sporenplan gerealiseerd kan worden. Met name heeft Rene² ervaring met de spoorgrootte H0 (1:87) en dan het 3-railspoor.  Betreft het aansturen is veel ervaring in het digitaal rijden met behulp van software op de computer. RocRail, iTrain, Koploper en Traincontroller zijn voorbeelden van besturingssystemen waarmee Rene² heeft gewerkt tot nu toe.

Indrukken van de werken van Rene² kan je terugvinden onder de Projecten. Onder de rubrik Nieuws staan de artikels over ontwikkelingen met de modelbouw in de ruimste begrip van het word. 

De droom van Rene² ligt in het bouwen van hele banen geheel door ons en wensen van andere gelijkgezinde in vervulling te laten gaan.

Heeft Rene² uw aandacht getrokken, laat het ons graag weten, zodat we kennis kunnen maken en uit kunnen uitvinden wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Rene² is ontstaan uit idee van gedeelde passie èn voornamen.

René de Bray René Valk
+31 6 23828917 +31 6 55863758

Mailen kan ook naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.en Rene² komt graag bij u terug.

 

Free Joomla templates by Ltheme